Verzending & Retourneren

Jukki Producten Verzending

 1. Verzending naar Nederland:
  • Bestellingen boven 60 € – GRATIS, 2-4 dagen levering!
  • Bestellingen onder 60 € + 0.99 €, levering 2-4 dagen.
  • Bestellingen onder 10 € + 4.99 €, levering 2-4 dagen.

Houd er rekening mee dat het mogelijk is om een 0% btw-factuur te ontvangen als je een actieve btw-betaler bent. Schrijf voordat je je bestelling plaatst een bericht naar onze klantenservice.

Retouren en Klachten

Ons doel is om uw volledige tevredenheid te garanderen, als er iets mis is gegaan, of als u denkt dat we ergens kunnen verbeteren, schrijf dan voordat u uw bestelling terugstuurt naar winkel@jukki.nl

Als u besluit het product naar ons terug te sturen:

 1. We bieden een retourbeleid van 30 dagen. Als er 30 dagen zijn verstreken sinds je aankoop, kunnen we je helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
 2. Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig (bijv. uw bevestigde bestelnummer).
 3. We kunnen geen artikel accepteren dat niet in de originele staat is (tenzij overeengekomen), beschadigd is of onderdelen mist om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout, of elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd.
 4. Gelieve er rekening mee te houden dat de klacht van een gebrekkig product slechts in behandeling zal worden genomen na verzending van foto’s van het gebrekkige product naar het e-mail adres van onze winkel.
 5. Indien het geleverde product voldoet aan de beschrijving op www.jukki.nl, er geen defect is en er geen klacht is gestuurd naar het e-mail adres van onze winkel (bericht met foto’s van het gebrekkige product), zijn de kosten van terugzending voor rekening van de klant.
 6. Stuur je pakket naar dit adres:

Global24 “JUKKI”
Afrikastraat 23
6014CG Ittervoort
Nederland

Retourneren/ Klachtenregeling

Herroepingsrecht

 1. U heeft het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn is veertien dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het laatste goed fysiek in bezit krijgt. Voor alle inkopen bij jukki.nl garanderen wij u naast het wettelijke herroepingsrecht een aanvullend vrijwillig teruggaverecht van in totaal 30 dagen na ontvangst van de goederen.
 2. Om het herroepingsrecht uit te oefenen,  moet u ons(winkel@jukki.nl) via een ondubbelzinnige verklaring op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht.
 3. Download hier het retourformulier.
 4. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
 5. Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
 6. U dient de goederen onmiddellijk en in ieder geval ten laatste binnen veertien dagen vanaf de dag waarop u ons in kennis hebt gesteld van de herroeping van deze overeenkomst, aan ons (Global24 “JUKKI”, Afrikastraat 23, 6014CG Ittervoort, Nederland) terug te sturen of te overhandigen. De termijn wordt in acht genomen, indien u de goederen vóór afloop van de termijn van veertien dagen verstuurt. In dit geval bent u verplicht om de kosten van retourzending op uw rekening te nemen.
 7. U hoeft alleen te betalen voor de waardevermindering van de goederen, indien deze waardevermindering is te herleiden op een ter controle van de aard, de eigenschappen en de werking van de goederen niet noodzakelijk hanteren ervan.

Uitsluiting herroepingsrecht

 1. De ondernemer kan de navolgende producten en diensten uitsluiten van het herroepingsrecht, maar alleen als de ondernemer dit duidelijk bij het aanbod, althans tijdig voor het sluiten van de overeenkomst, heeft vermeld:
  1. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn;
  2. Producten die snel bederven of een beperkte houdbaarheid hebben;
  3. Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken;